Barok Kuifspiegels

Bel /  WhatsApp : 0621591607

kuifspiegels

Bij English Decorations vind je alle soorten spiegels die perfect passen in het klassieke Engelse interieur. Smaakvolle en elegante spiegels met een chique allure die doen denken aan romantische Engelse kamers, en nog steeds enorm trendy zijn in de hedendaagse woning. Binnen deze bijzondere collectie spiegels springen de kuifspiegels er altijd uit. Door hun opvallende grote ornamenten bovenop de lijst grijpen de kuifspiegels altijd moeiteloos de aandacht van hun toeschouwer. English Decorations heeft een uitgebreide collectie kuifspiegels, voor een zeer scherpe prijs. We nodigen je graag uit om eens rond te kijken en je te laten inspireren door de vele soorten kuifspiegels met hun unieke lijsten.

De kuifspiegels van English Decorations

English Decorations specialiseert zich in Engels meubilair en spiegels. Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit spiegels aan onze klanten. De meeste lijsten van de kuifspiegels zijn van hout, en de decoratieve lijsten zijn tevens met de hand gemaakt! De spiegelplaten zelf hebben allemaal een geslepen facet, en aan de achterkant van de spiegels zijn verschillende haken gemonteerd zodat je de spiegels eenvoudig kan ophangen. Zo zijn er twee verticale en twee horizontale haken aan de achterkant van de spiegel bevestigt, zodat je zelf kunt beslissen in welke hoek je de spiegel ophangt.

Daarnaast bezorgen wij de spiegels zelf, en spreken wij graag met je een moment af om de kuifspiegel te leveren. Vanaf bestelling tot bezorging kunnen wij op deze wijze de beste kwaliteit en service garanderen! Wist je tevens dat wij bij bezorgingen boven de 100 euro de spiegel gratis leveren binnen zowel Nederland als België?

Het design van de kuifspiegels

Wanneer je een kijkje neemt bij onze kuifspiegels valt je al snel op dat de namen van de spiegels Italiaans of Frans klinken, of dat ze verwijzen naar bepaalde landen, steden of streken. Dat komt omdat de verschillende ontwerpen van de spiegels geïnspireerd zijn op basis van een bepaalde plaatsgebonden stijl. Een klassieke Franse spiegels ziet er dus anders uit dan een barokke Italiaanse spiegel. De verschillende stijlen spiegels vonden echter allemaal hun weg naar het klassieke Engelse interieur, waar ze nu al verschillende eeuwen de kamers sieren. Daarom mogen ze allemaal de naam ‘Engelse decoratie’ dragen. Wij presenteren ze aan jou met gepaste trots.

Uiteraard is de belangrijkste eigenschap van de kuifspiegel het grote ornament dat trots bovenop de lijst schittert als een kuif op een paradijsvogel. In dit ornament vallen allerlei natuurlijke vormen terug te zien. Zo herken je regelmatig bladeren, schelpen en bloemachtige vormen in de kuif. Maar ook meer abstracte vormen kunnen dienen als ontwerp voor het kuifornament.

Kuifspiegels voor iedere ruimte

Kuifspiegels passen in ieder soort ruimte. Zo krijgen wij regelmatig bestellingen voor kantoorruimtes, cafés en bijvoorbeeld kapperszaken. Een klassieke kuifspiegel heeft nu eenmaal een unieke uitstraling, die andere spiegels vaak niet zomaar op kunnen roepen. In het particuliere interieur vinden kuifspiegels vaak hun plek in de hal, slaapkamer of woonkamer. Vanwege de verschillende kleuren waarin wij de spiegels leveren zijn ze niet exclusief voor het klassieke interieur bestemd. De kleuren wit en zwart maken de kuifspiegels namelijk ook bijzonder geschikt voor een modern interieur, maar ook een zilveren kuifspiegel misstaat een hedendaagse ruimte niet. Engelse decoratie is namelijk inmiddels zo wijdverspreid dat het zich makkelijk laat mengen met iedere soort stijl en tijd. Een kuifspiegel zal daarom ook niet zomaar uit de mode raken!

Bestel uw kuifspiegel online

English Decorations brengt de kuifspiegels direct van onze Engelse leveranciers naar jouw voordeur. Dit nieuwe concept geeft ons de kans om meerdere modellen op onze webshop aan te kunnen bieden. Op onze website kunt u dan ook een zeer uitgebreide collectie spiegels vinden, waar de kuifspiegels een prominent deel van uitmaken.

Twijfel je toch over hoe de spiegel er precies uit ziet in het echt? En vind je het lastig om online te beoordelen of de lijst wel voldoet aan jouw eisen? Kom dan langs bij onze showroom. Hier kan je een deel van onze kuifspiegels in levenden lijve bewonderen, en zelf zien hoe de houten handgemaakte lijsten en geslepen spiegels schitteren. Maak je overigens vooral geen zorgen: de meeste kuifspiegels worden uitgevoerd in verschillende maten, waardoor ze passen in ieder soort ruimte: groot of klein, smal of breed.