Bel /  WhatsApp : 0621591607

ronde barok spiegels

De mooiste Barok Spiegels bij English Decorations

De ronde spiegels van English Decorations vormen een trots deel van onze collectie. De ronde spiegels komen in verschillende stijlen, van klassiek tot modern en van barok tot experimenteel. Ze hebben echter één ding in overeenkomst: al onze ronde spiegels hebben een prachtige Engelse identiteit. De vloeiende vorm van de ronde spiegels en hun lijsten geeft de modellen een vriendelijke en soepele uitstraling. Deze spiegels passen in allerlei verschillende ruimtes, zo zien we de ronde spiegels vaak in badkamers, in de hal of in slaapkamers. Ronde spiegels kunnen echter ook professionele ruimtes voorzien van de extra sfeer die zij verdienen. Bij English Decorations kan je het meest uitgebreide assortiment ronde spiegels vinden. Bestel in onze webshop, en krijg ze door ons thuis bezorgd!

Waarom ronde spiegels bij English Decorations?

De klassieke ronde spiegel siert al sinds jaar en dag het Engelse interieur. De Engelse ontwerpen lieten zich inspireren door de romantische en elegante Franse en Italiaanse kunst. De prachtige lijsten werden vervolgens razend populair, en Engeland kreeg met deze kenmerkende stijl binnen Europa een onbetwiste naam als leidende stroming in binnenshuis decoratie. Nu, decennia later pronken de ronde spiegels en hun lijsten nog steeds in menig interieur.

English Decoration is specialist, en heeft de meest authentieke en exclusieve modellen opgenomen in hun assortiment. Deze ronde spiegels zijn niet alleen qua ontwerp de beste Engelse decoratie, maar ook wat betreft kwaliteit doet English Decorations niet snel onder voor een concurrent. Onze lijsten zijn namelijk vrijwel allemaal van hoge kwaliteit hout én handgemaakt! Bij onze webshop heb je dus niet alleen keuze uit de mooiste modellen, maar ook vind je hier de meest hoogwaardige ronde spiegels online.

Het design van de ronde spiegels

Onder onze ronde spiegels vallen meerdere soorten stijlen en ontwerpen. Zo hebben we niet alleen klassieke ronde spiegels in de collectie maar ook moderne spiegels! Hierdoor sieren wij jouw interieur moeiteloos, en is er altijd wel een ronde spiegel te vinden die rijmt met de stijl van jouw woning.

Klassieke ronde spiegels

De klassieke ronde spiegels vormen de meerderheid van onze collectie. Kenmerkend aan deze ronde spiegels zijn de sierlijke lijsten, rijkelijk voorzien in ornamenten en prachtig tot in detail afgewerkt met souplesse en stijl. In deze ronde spiegels zijn natuurlijke vormen terug te zien, die dansend over de lijst een levendige en elegante uitstraling hebben. De klassieke ronde spiegels zijn vaak te krijgen in verschillende typerende kleuren, waaronder goud, donker- en licht zilver.

Moderne ronde spiegels

De moderne ronde spiegels vormen het meest verrassende en innovatieve deel van ons assortiment. Hier vind je niet per se klassieke houten lijsten, maar ook lijsten van totaal ander materiaal. De stijl en het design van de moderne spiegels kan enorm verschillen van model tot model, waardoor deze categorie een breed publiek aanspreekt.

  • TIP: Bekijk ook eens de klassieke ronde spiegel in alternatieve kleuren, zoals zwart of wit. Door de klassieke spiegel in een atypische kleur uit te voeren krijgt de ronde spiegel een moderne look. Zo past een zwarte klassieke spiegel ook uitstekend in een moderner interieur!

Het fijne aan de ronde barok spiegels is dat ze al zo lang meegaan met de tijd maar nooit uit de mode raken. Wanneer je een dergelijke spiegel aanschaft ben je dus verzekerd van een tijdloos model!

Ronde spiegels: van Engeland naar jouw voordeur

English Decorations werkt uitsluitend met Engelse leveranciers. Wij bestellen onze spiegels direct bij onze partners, waardoor we een rijk assortiment ronde spiegels op onze webwinkel kunnen aanbieden. Wij willen echter naast de beste ronde spiegels ook de beste service leveren aan onze klanten. Daarom bezorgen wij de ronde spiegels zelf. Op afspraak, op een moment dat jou het beste uitkomt. Onze ronde spiegels zijn tevens vaak in meerdere maten te verkrijgen, om zo goed mogelijk te passen in de bestemde ruimte.

Twijfel je aan een model of wil je graag zien hoe een ronde spiegel er in het echt uit ziet? Kom dan langs bij onze showroom. Een deel van de modellen uit onze collectie is namelijk ook hier aanwezig. Op afspraak ben je altijd welkom om de exclusieve Engelse decoratie te bekijken!